Image
Image

PFS-INFRA. Onderdeel van PFS Europe B.V.

Naast het produceren van kunststof vloeren, importeren we nu ook andere producten die speciaal gericht zijn op de Infra, Grond-, Weg- en waterbouw (GWW) en bouw en industrie. Hiervoor is een nieuwe website (www.PFS-Infra.com) ontwikkeld. Op de...

Lees meer
Image

Uitbreiding assortiment met PVC vloermatten

Met het koppelbare vloersysteem vervaardigd uit 100% gerecycled pvc-granulaat, hebben we een interessant product toegevoegd aan het assortiment. De matten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, diktes en met verschillende profielen…

Lees meer
Image

Tijdelijke fietspaden

Tijdelijke fietspaden bieden veel voordelen voor aannemers of de rijksoverheid. De vloerplaten waarmee wij werken bieden een duurzame en groene oplossing, vaak belangrijk in aanbestedingen. Wanneer het  fietspad niet meer nodig is worden de vloerplaten gedemonteerd en afgevoerd. Een tijdelijk fietspad van onze vloerplaten is goedkoper en groener dan asfalteren of het leggen van betonplaten….

Lees meer
Image

Kunststof tegels in houtlook

Een houten, beschermende vloer heeft een hele andere uitstraling dan een kunststof evenementvloer. Hout oogt warmer en is daardoor sfeervoller. De gebruiksvoordelen van een kunststof vloer zijn echter vele malen groter. Door de jaren heen heb ik kunnen constateren dat in West-Europa vooral houten vloeren worden ingezet…..

Lees meer
Image

Geleidenbaak met voet

Een geleidebaak geplaatst op een baakvoet wordt veelal toegepast bij wegwerkzaamheden, voor het afzetten van terreinen en het omleiden van het verkeer.

Lees meer