Image

Kunststof tegels in houtlook

Tijdens evenementen, omdat het een goedkope oplossing is. Daarbij heeft het die sfeervolle uitstraling waar menigeen naar op zoek is. De ongemakken van een houten vloer zijn echter talrijk: een korte levensduur, niet te bereiden door voertuigen zoals heftrucks en bestelbusjes en de vloerdelen zijn ongelijk en onstabiel, dus een gevaar voor voetgangers. Hout is bovendien moeilijk schoon te maken en daardoor ook onhygiënisch: vetten, zuren en uitwerpselen trekken immers in de nerven.

Image

Kunststof vloeren hebben veel meer voordelen

Daartegenover zet ik de voordelen van een kunststof vloer: een stabiele, veilige oplossing voor voetgangers en voertuigen, een lange levensduur en makkelijk te reinigen. En er trekken geen schimmels en bacteriën in het materiaal. Bovendien is een kunststof vloer ook indoor toe te passen en geschikt voor particulier gebruik, in tuinen, op balkons of op de camping bijvoorbeeld. 

Een houtstructuur op kunststof
Dus… hoe maken we het sfeervol met kunststof vloeren?

In mould labeling is de oplossing!
Wat hebben we dus gedaan? We hebben een nieuwe matrijs ontwikkeld waarmee we tijdens het productieproces IML kunnen toepassen. Met andere woorden: tijdens het spuitgietproces wordt de folie met houtdessin over de hexagonale tegel heen getrokken, waardoor deze als het ware samensmelten. Een goede hechting gegarandeerd en ook de krasbestendigheid is hiermee optimaal.