PORTABLE FLOORING SOLUTIONS: uw partner in productontwikkeling

Van schets tot ontwikkeling en realisatie van een nieuw product, Portable Flooring Solutions is graag uw partner! Wij bieden een klankbord voor uw ideeën. Dit kan een verbetering van bestaande vloerproducten betreffen, maar ook compleet nieuwe vloeroplossingen.

In de afgelopen jaren hebben wij een ruime expertise opgebouwd en zijn we een nauwe samenwerking aangegaan met een vakkundige matrijzenbouwer. Bovendien worden uw producten vervaardigd met de modernste technieken uit de beste kunststoffen.

Een ideale mix van vloeren

Portable Flooring Solutions is ook innovatief als het gaat om allesomvattende oplossingen. Door vloeren uit eigen productie te combineren met andersoortige vloeren – waaronder aluminium, hout en pvc – kunnen wij altijd de meest optimale oplossing bieden. Zo heeft u het gemak van slechts een toeleverancier voor alle benodigde vloeren die uw project of evenement tot een succes maken. Met Portable Flooring Solutions bent u altijd on the right track. Heeft u een idee voor een nieuw product of bent u op zoek naar een totaalleverancier, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.